Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen

Nagelsalon Finishing Touch

Al sinds 2014 de plek voor al uw nagel behandelingen

Nagelbijt programma

Nagelbijtprogramma voor en na rechts
Nagelbijters hebben vaak pijnlijke en gevoelige handen... Ook ziet het er niet mooi uit, waardoor mensen hun handen gaan verstoppen.

Wij hebben een behandelplan voor nagelbijters  ontwikkeld. Tijdens het behandelplan genezen uw handen en nemen uw nagels weer een normale vorm aan. 

Stap 1: In de eerste stap krijgt u een nagelbed verlenging en een mini manicure. Hierbij verlengen wij de natuurlijke nagel met acryl en versterken wij deze hier ook mee. U krijgt hierdoor direct mooiere en sterkere nagels. Na de nagelbed verlenging verwennen wij uw handen met een mini manicure waarbij de losse velletjes verwijdert worden. De nagelriemen worden goed verzorgt en zachter gemaakt. U krijgt een flesje nagelriem olie mee naar huis waarmee u uw handen ten minste twee keer per dag moet verzorgen. 


Stap 2: Na een week komt u terug voor het bijwerken van de nagelbed verlenging en het weer inkorten van de inmiddels al gegroeide nagels. Tevens vullen wij de uitgroei direct weer op. Door deze behandeling krijgt u geen kans om te gaan pulken, bijten en friemelen en zullen uw handen en nagelriemen  verder herstellen en ontstaan er geen nieuwe haakjes en velletjes meer waardoor de noodzaak om te bijten verdwijnt. Ook de eventueel aanwezige wondjes zullen inmiddels aan het herstellen zijn.  Doordat de handen aan het herstellen zijn verandert de vorm waardoor de nagelbed verlenging weer in model gemaakt moet worden. 


Stap 3: Nu zit er 2 weken tussen de behandelingen. Wederom komt u terug voor een opvulling. Inmiddels zijn u natuurlijke nagels door de goede verzorging flink gaan groeien. Nagels welke structureel kort gebeten worden groeien veel sneller als ''gewone'' nagels, om haakjes en aandrang naar bijten te voorkomen vullen we de nagelbed verlenging weer bij en controleren en herstellen we de vorm. De wondjes, kloofjes en droge nagelriemen zijn in deze periode al hersteld.  


Stap 4: Dit is de laatste stap. Uw nagels zijn nu lang en sterk genoeg voor een reguliere verlening. Door het in model brengen van de nagels en het plaatsen van een speciale tip op de nagel brengen wij de nagels op de gewenste lengte. Daarna werken we deze af met een heldere acryl. Uw nagel is nu heel sterk en goed van model en ziet eruit als een natuurlijke nagel. Door de sterke acryl en het feit dat deze op uw natuurlijke nagel ligt, is nagel of randjes bijten eigenlijk niet meer nodig. 


U heeft na het volgen van het nagelbijt programma mooie verzorgde handen en nagels. De nagels blijven ongeveer 3 weken mooi, dit ligt aan de snelheid waarmee uw natuurlijke nagel groeit. Vanaf nu volstaat iedere paar weken het opvullen van de reeds bestaande nagel. Uw eigen nagels groeien gewoon door. 


Doordat de acryl een zeer harde bescherming vormt voor uw eigen nagel is bijten niet mogelijk, er ontstaan geen haakjes, waardoor we de oorzaak van het bijten wegnemen. Door het langer dragen van deze nagels zal de gewoonte van het nagelbijten volledig verdwijnen. 


Let op: Een nagelbijt behandeling is intensief en vereist meerdere afspraken achter elkaar. Houdt u er rekening mee dat het wat tijd kan duren voordat wij kunnen starten i.v.m. planning van de agenda.  


Trefwoord: Nagelbijt behandelingen Zaanstad.


Nagelbijtprogramma voor en na links
googleae42f34b71bcb042.html