Nagelsalon Finishing Touch

Gediplomeerde nagelstylistes en professionele nagelstudio

Informatie over Corona en uw afspraak bij Nagelsalon Finishing Touch

Lieve klanten,


Vandaag is tijdens de persconferentie aangegeven dat de nagelstudio's per maandag 11 mei weer open mogen. 


Al u afspraken zoals deze vooruit gepland worden staan nog in de agenda, mocht u de afspraken willen veranderen of vervroegen, neem dan alstublieft zo snel mogelijk contact met ons op. 


Het kan ook zijn dat wij u benaderen om u afspraak te wijzigen, om aan alle maatregelen te kunnen voldoen, moeten wij de afspraken ruimer inplannen. 


Om er zeker van te zijn dat u zo min mogelijk risico loopt in de salon hebben wij deze aangepast, er is 1 bureau uit gebruik gehaald, de overige twee tafels zijn zo geplaatst dat deze ruim 1,5 meter uit elkaar staan. Tevens is er voor de klant indien gewenst een spatmasker aanwezig. Wij zijn vanaf heden ook s' avonds geopend, er is hierdoor voldoende ruimte voor iedereen.


De afspraken worden ruimer ingepland, om de tafel en instrumenten volledig te kunnen desinfecteren na elke klant, zoals gebruikelijk dragen wij mondkapjes en handschoenen. 


Volgt u ons ook op facebook, daarop wordt ook het laatste nieuws vermeld. 


Als u nog vragen heeft zijn wij gewoon bereikbaar op het telefoonnummer 075-7370010 (op werktijden), via de email [email protected], het contactformulier of  via whats app 06-29140273.

googleae42f34b71bcb042.html